Prima paginăSocial

Începe cel mai mare festival de muzică și entertainment ținut vreodată în zona Romanului – Kult Fest 4

Începe cel mai mare festival de muzică și entertainment ținut vreodată în zona Romanului – Kult Fest 4

Dimensiune text

 

Doar o zi mai este până la cel mai mare festival organizat vreodată în zona Romanului – KULT Fest 4 și care va așeza orașul pe harta celor mai bune locuri pentru distracțiile de vară. KULT Fest propune trei zile dedicate atât celor mici, cât și celor mari, trei zile în care mixul generațiilor se va face pe ritmuri muzicale.

Găzduit de Stadionul Moldova, KULT Fest aduce pe scena principală un line-up dedicat tuturor generațiilor. Seara copiilor și a familiilor, seara iubitorilor de muzică bună, seara tinerilor cu energie și chef de distracție. Pentru toți aceștia, dar în special pentru efervescența adolescenților, duminică seara urcă pe scenă două nume care fac din fiecare apariție, una de neuitat: Subcarpați și Macanache.

„Trupa Subcarpați, fondată în 2010 de solistul Șuie Paparude – MC Bean, vine la Roman în formula completă. Argatu’, Frații Grime, Bassca, Cred că sunt extraterestru, Fantome sunt cei care au fost ceruți de public încă de anul trecut, în caravana pentru Roman, Capitala Tineretului. Am promis atunci că îi vom aduce și iată că ne ținem de cuvânt”, a declarat Sebastian Hrib – director de festival. Subcarpați este trupa nelipsită de pe marile scene din România, muzica lor auzindu-se anul acesta în numeroase festivaluri, iar pe 11 august urcă și pe scena KULT Fest 4. În aceeași seară, organizatorii oferă publicului și o zonă dedicată HipHop-ului făcut bine! Pe scena KULT Fest va urca și Macanache, un artist care până la 13 ani a ascultat rock, rap-ul devenind apoi a doua sa natură.

Dacă v-ați întrebat vreodată ce legătură există între celebra „Fată verde, cu părul pădure” și laitmotivul revederilor dintre cei mici: „Pupici cu sclipici”, ei bine, la Roman, îi puteți întâlni pe cei care au lansat aceste curente, atât de iubite de fiecare generație: părinți și copii, în prezent. La Kult Fest vor fi prezente nume importante din divertismentul și muzica autohtonă: Phoenix, Gașca Zurli, dar și ROA, Nicole Cherry,Trupa Modern și alți artiști care vor face din festival, o experiență pentru orice generație.

Tur ghidat prin centrul orașului

Organizatorii festivalului le oferă celor care doresc să descopere orașul, tururi ghidate prin centrul acestuia. Astfel, festivalierii vor putea descoperi, printre multe alte obiective interesante: Biblioteca Municipală „George Radu Melidon”, una dintre cele mai frumoase clădiri din oraș, Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, cea mai veche eparhie ortodoxă din țară, datând din secolul al XIV-lea, dar și Piața „Roman Mușat”, care are ca simbol statuia lui Roman I. Mușat, întemeietorul orașului.

Șase, șase, zboară baloane!

Cei mai norocoși dintre petrecăreți vor avea ocazia să vadă orașul altfel, de la „bordul” balonului cu aer cald. La răsărit (ora 6:00), dar și la apus (ora 18:00), baloanele colorate vor face senzație pe cerul Romanului, spectacol care nu trebuie ratat, fie că ești în balon sau „pe uscat”.

Bilete și abonamente

Bilete se mai pot găsi pe site www.kultfest.ro/bilete/ sau la partenerii locali. Programul complet al festivalului poate fi consultat aici: https://kultfest.ro/program/

Blogul KULT Fest, care îți oferă tips&tricks de festival poate fi lecturat aici: https://kultfest.ro/category/blog/ .

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0