Încep înscrierile la Grădiniţa „Anton Durcovici” din Roman, pentru anul școlar 2023 – 2024. Oferta educaţională a grădiniței

HomeSocial

Încep înscrierile la Grădiniţa „Anton Durcovici” din Roman, pentru anul școlar 2023 – 2024. Oferta educaţională a grădiniței

Din această lună, Grădiniţa „Anton Durcovici” din Roman primește înscrierea preșcolarilor în cele trei grupe care vor funcționa în anul școlar 2023 – 2024. Grădiniţa are program prelungit, a fost înfiinţată în anul 2019, cu avizul Ministerului Educaţiei, şi a fost acreditată în luna ianuarie 2023 de Ministerului Educaţiei.

Înscrierile copiilor se pot face în perioada lunilor mai – august 2023. Pentru anul școlar 2023 2024, Grădinița „Anton Durcovici” are disponibile 60 de locuri, 20 preșcolari/grupă, o grupă mică, o grupă mijlocie și o grupă mare.

La Grădiniţa ,,Anton Durcovici” își desfășoară activitatea cadre didactice calificate şi responsabile, îngrijitori copii, precum și o asistentă medicală. Grădinița deține trei săli de clasă, sală de mese, cabinet medical, bibliotecă și o sală dedicată evenimentelor. Aici se asigură și activităţi opționale, precum cursuri de limba engleză, de muzică – voce şi instrumente -, sau de religie.

Grădinița este gestionată de Fundația „Anton Durcovici”, ce funcționează pe lângă Biserica Romano-Catolică „Sfânta Tereza” din Roman. Programul educațional dezvoltat în grădiniță este în concordanță cu programa Ministerului Educației, centrându-se pe formarea copilului, prin metode interactive moderne, într-un spirit autentic al comuniunii și responsabilității. Instituția se adresează familiilor care doresc să fie în parteneriat conștient și activ cu Biserica și Grădinița, pentru formarea copiilor într-un mediu în care se simt ocrotiți, înconjurați de atenție și afecțiune. „Grădiniţa «Anton Durcovici» pregăteşte preşcolarii pentru rolul de şcolari. Obiectivul nostru îl reprezintă educarea copiilor, astfel încât să fie pregătiţi a duce o existenţă responsabilă, fericită şi plină de reuşite”, afirmă reprezentanții Grădiniţei ,,Anton Durcovici”.

Detalii despre funcționarea grădiniței și înscrierea copiilor pot fi obținute la telefon 0741-691.035, sau de la sediul Grădiniţei ,,Anton Durcovici”, de lângă Biserica Romano-Catolică „Sfânta Tereza”, din strada Ştefan cel Mare, nr. 228, Roman, judeţul Neamț.

Oferta-educationala-2023-2024-gradinita-anton-durcovici

 

 

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0