HomeActualitateRural

Incendiu violent de la un burlan

O familie din Buruieneşti a rămas fără o parte din agoniseală, după ce un incendiu violent a distrus mai multe bunuri. Focul a izbucnit în noaptea de marţi spre miercuri, în jurul orei 1.15. La locul indicat s-au deplasat zece subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Roman, cu trei autospeciale de stins incendii, constatând că ardeau centrala termică, lipită de locuinţă, şi jumătate din mansarda şi acoperişul locuinţei, unde erau depozitate scule şi unelte electrice, stupi de albine şi articole de îmbrăcăminte.

Pompierii au stins incendiul în limitele găsite, după operaţiuni ce au durat peste trei ore. Au ars jumătate din acoperişul casei, construit din astereală din lemn şi învelitoare din tablă, pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi, termoizolaţia mansardei, bunurile din interiorul acesteia şi camera centralei termice, din lemn, acoperită cu tablă, pe o suprafaţă de aproximativ zece metri pătraţi.

Cauza probabilă a incendiului a fost un burlan neprotejat termic faţă de materialele combustibile. Incendiul a fost observat de mama proprietarului, care locuieşte în casa vecină, şi care le-a trezit pe cele trei persoane din construcţia afectată: proprietarul, soţia şi copilul acestora.

Comentarii

WORDPRESS: 0