Prima paginăActualitate

Incendiu la o gospodărie din Pâncești, o bătrână a suferit arsuri

Incendiu la o gospodărie din Pâncești, o bătrână a suferit arsuri

Dimensiune text

 

Miercuri,  7 august, în jurul orei 16:26, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat, prin Sistemul național unic pentru apeluri de urgență „112”, despre producerea unui incendiu la o bucătărie de vară în satul Pâncești.

Conform ISU Neamț, la locul indicat s-au deplasat trei echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de intervenție cu apă și spumă și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Ca urmare a producerii incendiului au ars bunuri materiale – obiecte de mobilier și aparate electrocasnice –, precum și aproximativ 25 de metri pătrați din acoperișul anexei și locuinței.

„La sosirea echipajelor, proprietara nu se afla la fața locului, fiind dusă de aparținători în vecini. După finalizarea operațiunilor de stingere, proprietara, în vârstă de aproximativ 84 de ani, a fost adusă la locul intervenției de către aparținători și i s-au acordat îngrijiri medicale, deoarece prezenta arsuri de gradul doi la nivelul membrelor superioare. Aceasta a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă de producere a incendiului a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect”, informează ISU Neamț.

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0