Incendiu la o casă din Valea Ursului

HomeActualitate

Incendiu la o casă din Valea Ursului

Duminică, la ora 17:12, pompierii au fost solicitați, prin apel la 112, să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din comuna Valea Ursului, informează ISU Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de la Punctul de lucru Poienari și de la serviciile voluntare pentru situații de urgență Valea Ursului și Oniceni. Incendiul se manifesta cu flacără deschisă la acoperiș și în interiorul a două camere, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la anexele gospodărești aflate în apropiere.

„Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul, în limitele găsite. Nu au fost victime. Au ars acoperișul, pe o suprafață de aproximativ 80 de metri pătrați, și bunuri materiale din interiorul a două camere – obiecte de mobilier,  materiale textile și documente. Incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza jarului căzut din sistemele de încălzire pe materialele combustibile”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Foto: ISU Neamț

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0