Incendiu la o casă din Trifești

HomeActualitate

Incendiu la o casă din Trifești

Duminică, 8 ianuarie, la ora 23:44, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă în comuna Trifești, informează ISU Neamț. La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la Detașamentul de pompieri Roman, trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Trifești, un buldoexcavator.

Două persoane s-au autoevacuat din locuință până la sosirea forțelor de intervenție. Incendiul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la o casă cu o suprafață de aproximativ 50 de metri pătrați, cu posibilitatea propagării la o anexă gospodărească.

„Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Din interiorul casei au fost evacuate două butelii.
Jarul căzut din sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a incendiului. Proprietara locuinței, în vârstă de 75 de ani, a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, deoarece a suferit un atac de panică. Pompierii au salvat un cățel care se afla într-o cușcă amplasată în imediata apropiere a casei”, a precizat locotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

Foto: ISU Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0