Incendiu într-un apartament din Roman, o persoană s-a intoxicat cu fum

HomeActualitate

Incendiu într-un apartament din Roman, o persoană s-a intoxicat cu fum

Sâmbătă dimineață, 26 martie, la ora 08:28, pompierii au fost înștiințați, prin apel la 112, despre faptul că se degajă fum dintr-un apartament situat la primul etaj într-un bloc de locuințe de pe Aleea Revoluției, din municipiul Roman, informează ISU Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, și voluntarii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Roman. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta în interiorul unei camere, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință.

„Din interiorul apartamentului s-au autoevacuat un bărbat de 51 de ani și un copil de trei ani. Bărbatul, intoxicat cu monoxid de carbon, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la Compartimentul de Primire Urgențe al Spitalului Municipal de Urgență Roman. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul, în limitele găsite. Nu a fost necesară evacuarea locatarilor din bloc. Au ars bunuri materiale din interiorul camerei: obiecte de mobilier, materiale textile și un televizor. După ce incendiul a fost lichidat, s-a acționat pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului și de pe casa scării. Scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu”, a precizat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0