Încă un pompier romașcan medaliat cu aur la Campionatul European al Polițiștilor și Pompierilor

HomeSocial

Încă un pompier romașcan medaliat cu aur la Campionatul European al Polițiștilor și Pompierilor

 

 

În perioada 21 – 29 septembrie, în Gibraltar s-a desfășurat Campionatul European al Polițiștilor și Pompierilor (EPFG – European Police & Fire Games Association). Între cei 19 pompieri din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență participanți la această competiție s-a aflat și plutonier major Marian Danțiș, din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman. Acesta a obținut două medalii de aur, la cros – etapa I și II, categoria 35-39 ani, și o medalie de argint la proba de aruncare a suliței, categoria 35-39 ani, informează ISU Neamț. Marian Danțiș s-a mai clasat pe locul IV la semimaraton și pe locul VI la proba de triatlon, din 59 de concurenți, la aceeași categorie de vîrstă.

„Marian a reprezentat România cu mândrie, alături de alți 19 pompieri din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și a demonstrat faptul că, prin determinare și pregătire permanentă, se poate duce la îndeplinire orice misiune dificilă, la cel mai înalt nivel. Abilitățile și talentul său sunt un adevărat câștig și exemplu pentru meseria nobilă pe care și-a ales-o și o îndeplinește cu succes din anul 2007. Felicitări și mult succes în continuare!”, au transmis reprezentanții ISU Neamț.

Un alt reprezentant al ISU Neamț, plutonierul Florin Asmarandei, comandant de echipaj la Detaşamentul de Pompieri Roman, a obținut în cadrul aceleiași competiții patru medalii de aur, în cadrul categoriilor Open și 18 – 29 ani, la probele următoare: Locul I – Proba aruncarea ciocanului; Locul I – Proba aruncarea greutății; Locul I – Proba aruncarea discului; Locul I – Proba aruncarea suliței.

 

Marian Danțiș

Marian Danțiș

 

Marian Danțiș și Florin Asmarandei

Marian Danțiș și Florin Asmarandei

 

Foto: ISU Neamț

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0