HomeRoman

Încă un „Oscar” pentru primar

Laurențiu Dan Leoreanu a fost desemnat „cel mai bun primar din regiunea Nord-Est”, la gala „Administrația publică locală la înălțime”. Evenimentul a avut loc vineri, 9 noiembrie, la Brașov, fiind organizat de Revista Română de Administrație Publică Locală.

 

 

Vineri, la Brașov, Revista Română de Administrație Publică Locală a organizat, în cadrul celei de-a cincea ediții a Forumului Administrației Românești, gala „Administrația publică locală la înălțime”, în cadrul căreia au fost premiați primarii cu rezultate deosebite. Primarul Laurențiu Dan Leoreanu a fost nominalizat pentru titlul de „cel mai bun primar din regiunea Nord-Est”, în cadrul acestei eveniment menit să evidențieze eforturile aleșilor locali și ale angajaților administrațiilor locale în vederea dezvoltării localităților. În vederea desemnării câștigătorilor galei, a fost apreciată în mod deosebit orientarea spre dezvoltarea localității, deschiderea față de inovare și valorificarea potențialului de creștere a resurselor proprii de venituri ale administrației locale.

„Recunosc că am avut anumite emoții, pentru că e o onoare să fii nominalizat, dar este o mândrie să și fii premiat. Am obținut premiul pentru cel mai bun primar de municipiu din regiunea Nord-Est. Nu e puțin lucru, ci o onoare. Dedic acest premiu întregii comunități romașcane, pentru că fără romașcanii mei, care m-au votat și au avut încredere în mine, nu aș fi putut arăta de ce sunt capabil și nu aș fi obținut astfel de distincții. Premiul se datorează muncii întregii echipe din Primăria Roman, care a trecut cu brio și peste problemele cauzate de salariile mult reduse – care nu reflectă în mod obiectiv și corect munca pe care o realizează. Sper ca, până la urmă, să li se facă dreptate și salariaților din administrația publică local care, de multe ori, lucrează peste program pentru a-și duce la bun sfârșit activitatea. Mulțumesc întregii echipe din Primăria Roman, care se implică în realizarea viziunii pe care am proiectat-o pentru acest municipiu, mulțumesc Consiliului Local pentru susținere, mulțumesc tuturor romașcanilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o și îi asigur că devotamentul meu va fi pe măsura încrederii lor”, a spus primarul Laurențiu Dan Leoreanu.

Recent, edilul a fost premiat și în cadrul galei organizate de portalul administratie.ro, obținând premiul de excelență pentru cel mai curajos proiect de investiții al unei unități administrativ-teritoriale – microhidrocentrala de pe râul Moldova.

Comentarii

WORDPRESS: 2
  • F. Aspaze 10 ani ago

    Felicitari d-le primar realmente sunteti un om de mare isprava.
    Primarul Laurențiu Dan Leoreanu a fost nominalizat pentru titlul de “cel mai bun primar din regiunea Nord-Est” Un premiu meritat ca dovada ca in sfarsit incepe sa se aprecieze munca acestui om deoasebit care a facut si face echipa buna cu Elena Udrea. Iata rasplata! Inca o data felicitari si imi doresc sa continuati tot asa…

  • Tase... 10 ani ago

    Bravo, d-le primar, sincere felicitari si urari de la mai mare ! Cetatenii orasului trebuie sa fie mandri de dvs…. nu e la indemana oricarui edil sef al unui oras sa fie declarat cel mai bun intr-o regiune a tarii ! Omul sfinteste locul si sper ca din colaborarea foarte buna cu D-na Udrea, Romanul sa devina un municipiu unde sa vii cu placere. Succes !