Prima paginăSport

În acest weekend se desfășoară Cupa Condor, primul turneu de dublu mixt din circuitul Tenis 10 la nivel național

În acest weekend se desfășoară Cupa Condor, primul turneu de dublu mixt din circuitul Tenis 10 la nivel național

Dimensiune text

 

Duminică, 17 septembrie, TCM Roman organizează, sub egida Federației Române de Tenis, primul turneu de dublu mixt din circuitul Tenis 10 la nivel național, Cupa Condor.

Competiția se va desfășura pe terenul de tenis din cadrul Condor Resort, din Dulcești. Turneul este structurat pe trei nivele de joc, roșu, portocaliu și verde, și se desfășoară cu respectarea în totalitate a regulamentului jocului de dublu.

„Pot participa copii care sunt legitimați la Tenis 10 în cadrul Federației Române de Tenis, iar înscrierile se fac online, pe site-ul FRT. ITF, Federația Internațională de Tenis, a introdus în circuitul Tenis 10 jocul de dublu, deoarece copiii trebuie să știe să joace tenis nu numai la simplu, ci și la dublu. Trebuie să contribuim în dezvoltarea abilităților copiilor și prin învățarea unui joc de dublu cât mai corect și eficient. Jocul de tenis, fie că este de dublu feminin, de dublu masculin sau de dublu mixt, îi ajută pe copii să coopereze, să colaboreze cât mai bine între ei. Mult succes tuturor copiilor”, a declarat Simona Balan, directorul turneului.

Sponsor principal al competiției este Condor Resort, din Dulcești.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0