În această săptămână se reia transportul în comun în Roman. Ce măsuri trebuie să respecte călătorii

HomeSocial

În această săptămână se reia transportul în comun în Roman. Ce măsuri trebuie să respecte călătorii

 

Luni, Primăria municipiului Roman a informat că transportul public în comun în municipiul Roman se reia începând de miercuri, 20 mai, pe toate liniile, cu următorul program: de luni până vineri, în intervalul orar 06.00 –18.00, iar sâmbătă și duminică între orele 06.00 – 14.00.

Pe lângă măsurile pe care le ia operatorul pentru dezinfectarea microbuzelor, cetățenii care folosesc transportul public în comun au obligația să poarte mască de protecție și trebuie să respecte distanțarea socială, precizează reprezentanții municipalității.

„Cererile și actele depuse în luna martie pentru luna aprilie de beneficiarii de subvenție sunt valabile pentru eliberarea legitimațiilor pentru luna iunie, cu excepția persoanelor cărora le-au survenit modificări ale veniturilor și care au obligația ca, în perioada 20 – 27 mai, să se prezinte la Direcția de Asistență Socială pentru a-și reactualiza dosarul. Începând cu data de 28 mai se vor elibera beneficiarilor de subvenție, tot de la reprezentanții Direcției de Asistență Socială, legitimațiile de călătorie și care vor fi valabile pentru luna iunie”, au mai transmis reprezentanții Primăriei Roman.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0