HomeActualitateRural

Iepuraşul a sosit în comuna Moldoveni

Vrând să facă o surpriză preşcolarilor, elevilor şi dascălilor de la unităţile de învăţământ din comuna Moldoveni, primarul Marcel Ioan Bârjoveanu şi-a trimis ajutorul cu daruri. „Iepuraşul” a sosit la grădiniţa şi Școala Gimnazială din comuna Moldoveni cu dulciuri atât pentru şcolari, cât şi pentru cadrele didactice.

„Este un obicei ca, în ajunul sfintelor sărbători pascale, să vină «Iepuraşul» la copii. Toţi cei 265 de copii care frecventează unităţile şcolare, dar şi dascălii lor au primit daruri de la «Iepuraş», care a venit atât în formă fizică, cât şi sub formă de figurine de ciocolată. Este un cadou simbolic, prin care vrem să facem o bucurie celor mici, potrivit tradiţiei, dar ne arătăm, totodată, şi preţuirea faţă de dascălii care îşi desfăşoară activitatea în comună. De când sunt primar, această acţiune are loc anual, în preajma sărbătorilor de Paşti”, a precizat Marcel Ioan Bârjoveanu, primarul comunei Moldoveni.

Articol mai vechi

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • cetatean 10 ani ago

    Felicitari domnule primar, se cunoaste cine are un ,,pic de carte ,,asa cum cum se spune in popor, inca o data felicitari suntei un om de onoare.