Articol publicat în data de: mie, 01 Feb 2012
Social | de către Teo RusuHoți ascunși în magazie

Polițiștii romașcani au găsit într-un magazin de piese auto doi tineri care voiau să plece cu un telefon și 1.800 lei.

 

În seara de 30 ianuarie, în jurul orei 23.15, Poliția municipiului Roman a fost sesizată, prin 112, despre faptul că în interiorul unui magazin de piese auto de pe strada Ștefan cel Mare din Roman au pătruns două persoane. La fața locului s-a deplasat o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției municipiului Roman, care i-a depistat în incinta magazinului de piese auto pe Ionel A., de 22 ani, din Roman, și pe Constantin S., de 21 ani, din comuna Horia, care, la vederea polițiștilor, s-au ascuns în magazie. Cei doi au pătruns în magazin prin forțarea ușii de acces și au sustras din interior un telefon mobil și suma de 1.800 lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat gestionarului magazinului. Cercetările sînt continuate de către Poliția municipiului Roman, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

 

Lasă un comentariu

XHTML: Html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>