Prima paginăActualitate

Hoț de cartele telefonice de 10.000 de lei din Tămășeni, prins de polițiști

Hoț de cartele telefonice de 10.000 de lei din Tămășeni, prins de polițiști

Dimensiune text

 

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani s-a reușit identificarea persoanei bănuite de comiterea infracțiunii de furt.

Conform IPJ Neamț, luni, 3 august, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săbăoani au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Roman, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, persoane necunoscute i-au sustras din portbagajul autoturismului o cutie în care se aflau cartele de reîncărcare pentru diferiţi operatori de telefonie mobilă, cauzând un prejudiciu estimat la 10.000 de lei.

În baza investigațiilor specifice desfășurate în cauză, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, un bărbat de 36 de ani, din localitatea Tămășeni. Prejudiciul creat prin activitatea infracțională a fost recuperat integral și restituit persoanei vătămate.

„Bărbatul a fost condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor. În cursul aceleiași zile, în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de furt, a intervenit împăcarea părților, astfel s-a dispus punerea în libertatea a presupusului autor, fiind exonerat de răspunderea penală”, au precizat reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0