Prima paginăSport

HCM Roman va juca, sâmbătă, cu U Cluj, în faza a II-a din play-off

Dimensiune text

Primul meci din grupa locurilor 4-6 a Ligii Naţionale de handbal va fi miercuri: U Cluj – HC Zalău.

Cea mai proaspătă variantă în privinţa programului din faza a II-a a play-off-ului Ligii Naţionale feminine de handbal, grupa locurilor 4-6, include ca prim meci al HCM Roman pe cel cu Universitatea Jolidon Cluj, partidă care va avea loc sâmbătă, 17 mai, de la ora 11, la Sala Sporturilor din Roman. „Aşa am fost anunţaţi de la Federaţie, vom juca sâmbătă, de la ora 11, cu Clujul. Exista şi varianta cu meci vineri, dar cei din Cluj n-ar fi de acord să joace al doilea meci la numai două zile după primul”, a confirmat Constantin Munteanu, vicepreşedinte al HCM Roman. Reprogramările au fost dese în ultima perioadă, în funcţie de televizări şi de alţi factori, astfel că n-ar mai fi nicio surpriză dacă se va schimba ceva până la sfârşitul săptămânii.

Aşa cum se ştie, după ce a pierdut primul meci şi l-a încheiat la egalitate pe cel de al doilea cu Dunărea Brăila, în faza I play-off, HCM Roman va juca în grupa locurilor 4-6 cu Universitatea Jolidon Cluj şi HC Zalău. Vor fi meciuri tur-retur, în urma cărora se va stabili care dintre poziţiile de la 4 până la 6 vor fi ocupate de cele trei echipe la finalul campionatului.

Deocamdată, în această săptămână se vor disputa două meciuri. Primul este cel de miercuri, 14 mai, dintre U Cluj şi HC Zalău. Urmează cel amintit, Roman – Cluj, de sâmbătă. Săptămâna viitoare, HCM Roman va juca, tot pe teren propriu, cu HC Zalău (21 mai), apoi, logic, pentru formaţia romaşcană vor urma două partide în deplasare: 28 mai, la Cluj, 31 mai, la Zalău. Partida retur dintre HC Zalău şi U Cluj este programată în 24 mai. Fiecare echipă are pauză când se confruntă celelalte două.

Tot în zilele înainte menţionate se vor desfăşura şi meciurile în care se vor decide campioana şi ocupantele celorlalte două locuri de pe podium, concurente fiind HCM Baia Mare, Corona Braşov şi Dunărea Brăila.

În faza play-out vor juca SCM Craiova, CSM Bucureşti şi CSM Cetate Deva, în grupa locurilor 7-9, respectiv Universitatea Neptun Constanţa, HCM Râmnicu Vâlcea şi CSM Ploieşti, în grupa locurilor 10-12. Ultimele două clasate în Liga Naţională vor susţine meciuri de baraj cu ocupantele locului secund din cele două serii din Divizia A, pentru locuri în primul eşalon în ediţia următoare de campionat, în care vor fi înscrise 14 echipe.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0