Home

Handbalistele lui Holban încep turneul final

Calificată de pe locul secund în grupa semifinală B, echipa de handbal junioare II a LPS Roman țintește o clasare cât mai bună.

 

 

Întrecerile, cu medaliile la vedere, ale celor mai bune opt echipe de junioare II din țară vor începe miercuri, 12 iunie, în sala „Lucian Grigorescu” din București. Între cele opt protagoniste se numără și cea a LPS Roman, condusă de antrenorul emerit Ioan Holban. Celelalte șapte participante sunt: Grupul Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea, Unirea Sânnicolau Mare, CSȘ 2 Baia Mare, în grupa I, alături de LPS Roman, respectiv LPS Brăila, ACS Școala 181 SSP București, CS Marta Baia Mare și Universitatea Reșița, în grupa a II-a.

Programul din grupă al LPS Roman este: cu Unirea Sânnicolau Mare în 12 iunie, de la ora 13, cu Gr. Școlar Energetic Râmnicu Vâlcea în 13 iunie, de la 13, respectiv cu CSȘ 2 Baia Mare, în 14 iunie, de la ora 11.30.

În 15 iunie vor avea loc meciurile semifinale, între primele două clasate din fiecare serie, precum și jocurile de clasament pentru stabilirea ocupantelor pozițiilor a cincea până la a opta. Finala mică va avea loc în 16 iunie, de la ora 10, iar cea mare se va desfășura de la ora 12.

Lotul LPS Roman este format din: Ana Suceu, Corina Martin, Diana Amăriuței, Diana Căruntu, Ramona Sandu, Andreea Ungureanu, Bianca Enea, Alina Dima, Loredana Vartic, Ana Maria Cazacu, Raluca Balint, Rebeca Roșca, Mădălina Liță, Anca Oancea, Alexandra Mârț, Anca Marian.

[sam id=”3″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0