Prima paginăSport

Handbalistele CSM Roman se pregătesc pentru reluarea campionatului Diviziei A

Handbalistele CSM Roman se pregătesc pentru reluarea campionatului Diviziei A

Dimensiune text

 

Club Sportiv Municipal Roman informează că echipa de handbal feminin, din cadrul secției Handbal, este înscrisă în ediția de campionat 2020 – 2021 a Diviziei A, iar obiectivul echipei este ocuparea unuia din locurile 1 – 5 în seria de joc.

Startul campionatului a fost preconizat de oficialii Federației pentru prima săptămână din luna septembrie sau penultima, fiind adoptate mai multe variante de Regulamente pentru sezonul 2020 – 2021, respectiv desfășurarea pe un număr redus de serii, dar cu mai multe echipe, precum și varianta unui număr extins de serii cu mai puține echipe. Până la acest moment Federația Română de Handbal nu a anunțat seriile pentru noul sezon.

Lotul CSM Roman a fost reunit din data de 15 iulie, cu desfășurarea de antrenamente în aer liber, iar ulterior, în concordanță cu ordinele Ministerului Tineretului și Sportului, fiind desfășurate și antrenamente în Sala Sporturilor. Lotul CSM Roman pentru sezonul 2020-2021 este format din următoarele jucătoare:

 

Echipa cuprinde în plus jucătoarele: Ungureanu Mălina Denisa, Nastasă Bianca-Maria,Vartolomei Sabina Ioana, Popescu Maria – Alexandra, care vor avea drept de joc în noul sezon de campionat. În conformitate cu Regulamentul Diviziei A – handbal feminin al ediției de campionat 2019 – 2020, ele nu au avut drept de joc în meciurile oficiale, dar au avut posibilitatea de a participa la antrenamente și pregătirea tactică a lotului. Această regulă va fi valabilă și pentru jucătoarea Irina Bogdana, în noul sezon de campionat, neavând drept de joc în meciurile oficiale fiind născută în anul 2005. Conducerea și pregătirea tehnică a echipei este asigurată de: Viorel Lazăr (antrenor principal), Vasilica-Maria Lazăr (antrenor secund), Drugă Sava – maseur.

„Până la acest moment, forurile decizionale ale Federației Române de Handbal au aprobat desfășurarea etapelor Ligii Zimbrilor și a Ligii Florilor MOL în sistem turneu. Este posibil ca aceeași variantă să fie considerată oportună și pentru desfășurarea sezonului 2020 – 2021 pentru echipele din seriile Diviziei A. Având în vedere evoluția pandemiei COVID-19 în țara noastră, debutul de campionat pentru Divizia A rămâne deocamdată sub semnul întrebării, singura certitudine fiind că meciurile se vor desfășura fără spectatori, din păcate. Până la debutul sezonului competițional CSM Roman își desfășoară pregătirea la Sala Sporturilor”, a precizat directorul CSM Roman, Constantin Cudalb.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0