Handbalistele CSM Roman, pe locul al treilea la turneul de pregătire din Spania

Home

Handbalistele CSM Roman, pe locul al treilea la turneul de pregătire din Spania

 

 

Echipa de handbal feminin CSM Roman a participat, în perioada 24 – 26 august, la un turneu de pregătire organizat în Spania, Gran Canaria, de Club Balonmano Remudas Isla de Gran Canaria. Alături de formația romașcană au mai participat echipele: Rocasa Gran Canaria (Spania), Boden (Suedia) și Juro Unirek VZV (Olanda).

În cele trei meciuri disputate în Spania, CSM Roman a înregistrat două înfrângeri și o victorie, ocupând la final locul al treilea: 26-30 cu Boden Handball, vineri, 24 august; 25-28 cu Rocasa Gran Canaria, sâmbătă, 25 august; 34-26 cu Juro Unirek VZV, duminică, 26 august. În celelalte partide s-au înregistrat rezultatele: Rocasa Gran Canaria – Juro Unirek VZV 28 – 12, Juro Unirek VZV – Boden Handball 20 – 23 și Rocasa Gran Canaria – Boden Handball 25 – 18. Rezumatele partidelor pot fi urmărite pe canalul de youtube al clubului spaniol: https://www.youtube.com/user/BMRemudasTV.

„A fost un turneu de pregătire bun, au fost ultimele jocuri de verificare și ne-am edificat asupra echipei, unde mai avem de pus la punct anumite lucruri, atât în apărare, cât și în atac. În prima zi am pierdut la patru goluri împotriva echipei din Suedia, după un meci echilibrat până spre finalul său, în care oboseala după o călătorie de 4.000 de kilometri și-a spus cuvântul, după ce am ajuns acolo spre seară, iar dimineață am intrat pe teren, fără ca echipa să fie complet refăcută. În ziua a doua a turneului am jucat cu echipa gazdă, în cel mai bun meci al nostru – adevărata finală a turneului  -, deși am pierdut la trei goluri diferență, fiind la un pas de un succes. Ultimul meci l-am câștigat la opt goluri cu echipa olandeză, o echipă bună, dar nu chiar de nivelul nostru. În urma acestui turneu, Ana Maria Simion a obținut două trofee: cel de golgheter al turneului și cel de cea mai bună jucătoare de atac. Vom ajunge luni acasă, iar de marți, după odihnă, să începem în plenitudinea forțelor pregătirile pentru meciul din prima etapă, de la Bistrița”, a afirmat, la finalul turneului, antrenorul principal al echipei de handbal CSM Roman, Cornel Bădulescu.

La finalul săptămânii următoare, CSM Roman debutează în noul campionat, în deplasare, pe terenul formației Gloria Bistrița.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0