Prima paginăTimp liber

Halloween-ul este sărbătorit în cluburile romaşcane

Dimensiune text

În acest weekend, cluburile din Roman organizează petreceri cu tema Halloween-ului, o sărbătoare care oferă posibilitatea petrecăreţilor să se costumeze în personajele lor preferate.

halloween 05Startul la distracţie se dă începând de vineri seara. Cu sloganul „Dress to Impress”, United Pub îi aşteaptă pe tinerii romaşcani cu numeroase surprize la Halloween Party. Muzica va fi asigurată de Dj Mark, iar petrecerea va continua şi sâmbătă seara.

Tot vineri, în clubul Euphoria, liceenii se vor distra la Miss Boboc Colegiul Tehnic „Miron Costin”.

Sâmbătă, 31 octombrie, de la ora 21:00, restaurantul pub Casa Veche îşi deschide porţile pentru cei care vor să sărbătorească Halloween-ul aşa cum se cuvine. Cel mai înspăimântător şi cel mai original costum va fi premiat cu 50 de euro. Pentru ca sângele să curgă bine prin vene, Sangria este inclusă în preţul biletului de intrare, care va fi zece lei. Se va oferi din partea casei şi plăcintă de dovleac. Deejay Casper va fi responsabil cu distracţia.

The Union Social Club, redeschis încă de săptămâna trecută, organizează Halloween Party sâmbătă seara. Cei care vor veni costumaţi la petrecere vor primi o băutură din partea casei.

Cei care doresc o porţie bună de râs şi distracţie pentru sâmbătă seara sunt invitaţi să participe la un nou show de stand up comedy, la Time Out Pub. Invitatul special al serii este Doru Octavian Dumitru. Show-ul se numeşte „NAMASTAMPAR” şi este o avanpremieră. Accesul costă 25 de lei sau 30 de lei în ziua evenimentului.

Partajează articolul
Articol mai nou
Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • eu 6 ani

    Cata manipulare, Doamne fereste!