Grupare infracțională specializată în trafic de droguri din Neamț, destructurată

HomeActualitate

Grupare infracțională specializată în trafic de droguri din Neamț, destructurată

 

 

Poliţiştii de combatere a criminalității organizate din Neamț, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale a Poliției Române, sub coordonarea Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism (DIICOT), au destructurat o grupare infracțională organizată, specializată în trafic de droguri de risc și efectuare de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. La activități au participat și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi.

Joi, 22 februarie, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate din Neamț, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Neamț și cu sprijinul IPJ Neamț au prins în flagrant delict, în municipiul Piatra Neamț, trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 29 de ani, din Piatra Neamț. Asupra lor au fost găsite trei grame de cannabis și 30 de grame de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, ce urmau a fi comercializate.

„Ulterior, poliţiştii Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, sprijiniți de cei de la Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Iași, sub coordonarea DIICOT – BT Neamț, au efectuat patru percheziţii, la locuinţele celor trei, dar și la domiciliul unei femei, de 34 de ani, din Piatra Neamț. Aici au fost descoperite și ridicate aproximativ 50 de grame de cannabis, două kilograme de substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive, mai multe cântare electronice, laptop-uri, tablete, telefoane mobile, stick-uri de memorie, precum și 38.000 de euro și 22.500 de lei”, informează un comunicat al IPJ Neamț.

Mai multe persoane au fost conduse la sediul DIICOT – BT Neamț pentru audieri. Față de cinci persoane, procurorii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0