Prima paginăSocial

„GROW games”, învățare prin joacă în Parcul municipal, în această vară la Roman

„GROW games”, învățare prin joacă în Parcul municipal, în această vară la Roman

Dimensiune text

 

 

Liceenii din Roman sunt invitați să se înscrie pentru a participa la GROW games, sesiuni de învățare non-formală prin joacă, ce se vor desfășura în această vară la Roman, în Parcul municipal.

„Vara aceasta, căutăm liceeni cool să facă echipă «GROWzavă» la GROW games. Renunțăm la tablete și dăm join în parc alături de prieteni pentru a ne bucura de vreme bună și învățare nonformală în aer liber alături de traineri internaționali. Şi, pentru că tot se apropie 13 iunie, data la care strigăm stop joc la înscrieri, invită liceeni din orașul tău să participe la GROW și hai să ne vedem în parc, să explorăm învăţarea prin joacă, să ne prăfuim hainele şi să fim fericiţi şi mândri de «isprăvile» noastre. Hai să fim copii și să învățăm din joacă și cu zâmbetul la purtător și la Roman”, este invitația lansată de organizatori.

Astfel, pentru liceenii care își doresc să facă ceva diferit, să experimenteze un alt mod de învățare alături de traineri internaționali, Şcoala de Valori organizează, în perioada 23 iunie – 29 iulie, proiectul GROW games. GROW este cel mai mare program de educaţie nonformală, cu predare în limba engleză care se adresează elevilor de liceu cu scopul de a oferi tinerilor pe toată perioada liceului un conţinut educaţional complementar activităţii lor şcolare.

Organizatorii spun că sesiunile GROW games se vor desfăşura timp de șase săptămâni, în perioada 23 iunie – 29 iulie, sub forma a șapte ateliere de lucru interactive într-un mediu relaxant, dominat de multiculturalitate şi diversitate unde participanţii îşi vor dezvolta aptitudini utile, vor învăţa despre lucrul în echipă, managementul proiectelor, vorbitul în public şi îşi vor consolida încrederea în sine prin provocări practice. Până acum, în cei șapte ani de GROW, peste 20.300 de adolescenți din 50 orașe au fost ghidați în învățare de peste 662 de traineri internaționali.

„Principalele elemente caracteristice ale acestui program sunt internaţionalismul – programul fiind susţinut în limba engleză de studenţi internaţionali veniţi În România, abordarea pe termen lung, conţinutul educaţional fiind îmbunătăţit continuu şi acoperirea naţională – proiectul desfăşurându-se în 11 oraşe din România: Brașov, București, Călărași, Craiova, Focșani, Iași, Oradea, Pitești, Roman, Slobozia, Suceava. Pentru a fi jucător în GROW 2018 aplică pe site-ul proiectului GROW – www.growedu.ro/apply. Termenul limită de completare a formularului de înscriere este 13 iunie 2018”, mai precizează organizatorii.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0