Grigore Cartianu vine la Roman pentru a vorbi despre „Crimele Revoluției Române”

HomeCultural

Grigore Cartianu vine la Roman pentru a vorbi despre „Crimele Revoluției Române”

 

 

Duminică, 25 februarie, de la ora 17.00, la Roman Art Gallery va avea loc conferința cu tema „De la crimele din 1989 la diversiunile din 2018”, susținută de ziaristul Grigore Cartianu.

Autor a patru cărți despre evenimentele din Decembrie 1989 – „Sfârșitul Ceaușeștilor”, „Crimele Revoluției”, „Teroriștii printre noi” și „Cartea Revoluției” – Gheorghe Cartianu va discuta despre Crimele Revoluției Române și va acorda și o sesiune de autografe.

„Conferința va cuprinde o prezentare făcută de Grigore Cartianu, un dialog cu publicul (întrebări / răspunsuri) și o sesiune de autografe. Autorul va semna autografe pe toate cele opt volume din seria de autor Grigore Cartianu, inclusiv pe ultimul dintre ele – «600.000» -, lansat recent la Târgul Gaudeamus. Cărțile pot fi procurate la fața locului. Intrarea este liberă”, anunță organizatorii.

Grigore Cartianu a realizat și scenariul filmului documentar „Moartea Ceaușeștilor. Trei zile până la Crăciun”, în regia maestrului Radu Gabrea. Grigore Cartianu (49 de ani) este unul dintre ziariștii cu notorietate mare din România. A condus redacțiile unor ziare importante (Adevărul, Evenimentul zilei) și a semnat mii de editoriale, interviuri și anchete gazetărești. În prezent este Senior Editor al cotidianului România liberă și realizator al emisiunii zilnice Cronica de noapte, de la Nașul TV.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0