Prima paginăActualitate

Grav accident pe E85, la ieșirea din Horia: o mașină răsturnată și o căruță făcută bucăți

Grav accident pe E85, la ieșirea din Horia: o mașină răsturnată și o căruță făcută bucăți

Dimensiune text

 

 

Miercuri după-amiază, 25 aprilie, circulația rutieră a fost îngreunată pe DN 2 – E85, în jurul orelor 15.30, în urma producerii unui grav accident rutier la ieșirea din Horia spre Bacău, în care au fost implicate un autoturism și o căruță. În urma coliziunii, mașina s-a răsturnat în afara părții carosabile, iar căruța a fost sfărâmată aproape în totalitate. La fața locului au intervenit echipaje ale Poliției și ale Serviciului Județean de Ambulanță.

Conform IPJ Neamț, din primele cercetări ale polițiștilor a reieșit că accidentul s-ar fi produs după ce o femeie în vârstă de 35 de ani, din Suceava, șoferul autoturismului, nu ar fi păstrat o distanță suficientă față de atelajul care se deplasa în același sens și a intrat în coliziune cu acesta. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat pe cupolă în afara părții carosabile. Din accident a rezultat vătămarea corporală a două persoane aflate în atelaj, un bărbat de 65 de ani și o tânără de 15 ani, ambii din Horia. Persoanele implicate în accident au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, iar cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Conducătoarei auto i-a fost reţinut permisul de conducere.

Victimele au fost transportate de ambulanță la Spitalul Municipal de Urgență Roman. Conform medicului Oana Onu, directorul medical al spitalului, aici medicii au diagnosticat-o pe tânără cu traumatism cranio-cerebral minor, contuzii de genunchi și umăr stâng și traumatism toraco-abdominal. A fost investigată detaliat, nefiind puse în evidență traiecte de fractură sau leziuni interne abdominale, rămânând sub observație în compartimentul de Chirurgie pediatrică până joi dimineață, când a fost externată. Bărbatul a fost diagnosticat de medicii de la spital cu traumatism cranio-cerebral, contuzii cervicală și lombară și contuzie toracică, a fost investigat detaliat, nefiind puse în evidență fracturi sau leziuni ale organelor abdominale. Seara, pacientul a părăsit Centrul de Primire Urgențe.

 

 

Foto: Facebook / Radar Roman Oficial

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • CARUTA CE CAUTA PE E 85 ? EA NU TREBUIA SA EXISTE , NU CA NU A PASTRAT DISTANTA CORESPUNZATOARE…. !