Prima paginăSocialEducatie

Grădiniţele nr. 5 şi nr. 12 nu se mută

Dimensiune text

Preşcolarii care sunt înscrişi la Grădiniţa cu program normal nr. 12 de pe strada Cuza Vodă, arondată Școlii „Alexandru Ioan Cuza”, şi la Grădiniţa cu program normal nr. 5, de pe strada Ion Ionescu de la Brad, arondată Colegiului Tehnic „Danubiana”, vor începe acest an şcolar în aceleaşi spaţii ca şi până acum.

În luna iunie, primarul municipiului Roman a anunţat că va trebui să ia măsuri cu privire la mutarea celor două grădiniţe, din motive diferite. În cazul Grădiniţei cu program normal nr. 12 de pe strada Cuza Vodă, este vorba despre starea imobilului, care are nevoie de o reabilitare, în timp ce în cazul Grădiniţei cu program normal nr. 5, de pe strada Ion Ionescu de la Brad, imobilul a fost retrocedat în instanţă către cei care l-au revendicat.gradinita 12

Administraţia locală de la Roman aşteaptă un răspuns de la noii proprietari ai clădirii în care funcţionează Grădiniţa cu program normal nr. 5. „Noi am trimis o adresă către avocatul care îi reprezintă şi aşteptăm un răspuns. Ne dorim să cumpărăm imobilul, dar nu ştim ce sumă ar vrea proprietarii. Sper ca negocierile să ducă în sensul pe care ni-l dorim”, a afirmat Laurenţiu Dan Leoreanu, primarul municipiului Roman.

În fiecare grădiniţă învaţă în jur de 60 de copii, repartizaţi în câte trei grupe.

COMENTARII

WORDPRESS: 0