Prima paginăRoman

Grădiniță la preț redus

Dimensiune text

Conducerea Colegiului Tehnic „Danubiana” oferă micul dejun gratuit și o reducere la masa de prânz pentru copiii care frecventeză grădinița.

 

 

Părinții care vor opta pentru grădinița cu program prelungit a Colegiului Tehnic „Danubiana” vor plăti cel mai mic preț din oraș. Inițiativa de a reduce la minim costurile unei zile de grădiniță aparține conducerii Colegiului Tehnic „Danubiana”, care speră să atragă, astfel, cât mai mulți copii din oraș, în condițiile în care numărul de copii este într-o continuă scădere. Micul dejun este gratuit pentru copiii care frecventează grădinița, iar pentru masa de prânz se aplică o reducere de 20%.
Părinții care aleg grădinița noastră plătesc 8,5 lei pe zi. Grădinița noastră este situată într-o zonă defavorizată și încercăm să atragem părinții cu prețuri cât mai mici. De altfel, nu ne adresăm doar părinților din zonă, ci și tuturor celor din oraș. Prețul este foarte bun și avem toate dotările necesare pentru ca activitatea din grădiniță să se desfășoare în condiții foarte bune„, a spus profesoara Cristina Horga, directorul Colegiului Tehnic „Danubiana”.

Grădinița „Danubiana” funcționează, în acest moment, cu o grupă mică, o grupă mijlocie și o grupă mare. Pe lângă activitățile obligatorii din grădiniță, stabilite prin orar, copiii au parte și de activități pe care părinții le pot alege de comun acord cu învățătoarele.
Alegem aceste activități în funcție de abilitățile și de talentele copiilor. Pe lângă activitățile obișnuite prevăzute în programă avem și cursuri de dans, de limbă engleză, de pictură„, a spus educatoarea Tatiana Curpăn, de la Colegiul Tehnic „Danubiana”. Grădinița este deschisă de la ora 6 la ora 17.30.

Partajează articolul
Articol mai vechi

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • andreea 9 ani

    un nr de telefon imi puteti da si mie va rog de la aceasta gradinita