Prima paginăActualitate

Gospodărie în flăcări, la Făurei

Gospodărie în flăcări, la Făurei

Dimensiune text

 

 

Joi dimineață, 19 aprilie, în jurul orei 11, pompierii au intervenit pentru localizarea și lichidarea unui incendiu produs la o locuință particulară din satul Făurei, comuna Făurei. La locul evenimentului s-au  deplasat patru echipaje de pompieri militari, cu patru autospeciale de stingere din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.

Până la sosirea forțelor profesioniste a explodat și o butelie de aragaz. Incendiul s-a manifestat generalizat la o anexă, un grajd de animale și la acoperișul casei de locuit. În urma producerii incendiului din localitatea Făurei, salvatorii romașcani au salvat doi căței, însă pentru alți doi nu au mai putut face nimic, informează ISU Neamț.

În urma producerii acestui incendiu, au ars o fânărie, un grajd de animale, un depozit de cereale, o magazie și casa de locuit cu o suprafață totală a construcțiilor de aproximativ 800 metri pătrați. Cauza probabilă de producere a incendiului, a fost, conform ISU Neamț, o defecțiune tehnică la un frigider (termostatul nu a mai declanșat și s-a supraîncălzit conductorul electric de alimentare).

 

 

 

Foto: ISU Neamț

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0