Prima paginăActualitate

Gospodărie în flăcări, la Cordun

Gospodărie în flăcări, la Cordun

Dimensiune text

Miercuri după-amiază, 13 ianuarie, în jurul orei 17:10, pompierii au fost înștiințați, prin apel la 112, despre producerea unui incendiu la o locuință din localitatea Cordun, informează ISU Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Roman, cu trei autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD, și pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cordun.

„La ajungerea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta generalizat, la nivelul unei case și la două anexe gospodărești care erau alipite de locuință. Proprietarul locuinței, în vârstă de 64 de ani, a suferit atac de panică. Acesta a primit îngrijiri medicale de la echipajul SMURD la locul evenimentului, dar a refuzat transportul la spital. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul. Intervenția a fost una de durată, deoarece în cele două anexe și în locuință erau depozitate multe materiale combustibile. Jarul căzut din sistemele de încălzire a fost cauza probabilă de producere a acestui incendiu”, a declarat sublocotenent Irina Popa, purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

 

Foto: ISU Neamț

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0