Gospodărie în flăcări în comuna Valea Ursului

HomeActualitate

Gospodărie în flăcări în comuna Valea Ursului

 

Luni, 8 iunie, în jurul orei 18:53, prin apel la 112, pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o locuință din localitatea Muncelu de Jos, comuna Valea Ursului, informează ISU Neamț.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompierii din cadrul Detașamentului Roman, cu două autospeciale pentru stingere și o ambulanță SMURD, pompieri voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Oniceni, cu autospeciala din dotare, și pompieri voluntari din cadrul SVSU Valea Ursului.

La ajungerea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul acoperișului și într-o cameră a locuinței. Incendiul a fost localizat și lichidat. Au ars acoperișul locuinței, o suprafață de aproximativ 40 de metri pătrați, și bunurile materiale aflate în interiorul unei camere – obiecte de mobilier, articole vestimentare, televizor etc.

Conform pompierilor, cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jarul căzut din sistemele de încălzire.

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0