Prima paginăActualitate

Gospodărie în flăcări în comuna Oniceni

Gospodărie în flăcări în comuna Oniceni

Dimensiune text

 

Marți dimineață, 5 mai, în urma unui apel la 112, din jurul orei 8.40, pompierii romașcani au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească în localitatea Mărmureni, comuna Oniceni, informează ISU Neamț.

La locul indicat s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Oniceni, cu autospeciala din dotare, și două echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere, de la Detașamentul Roman. La ajungerea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la nivelul unei anexe gospodărești ­­– magazie și la acoperișul locuinței – situată la un metru distanță de anexă.

Pompierii au localizat și lichidat incendiul, în urma căruia au ars anexa gospodărească, pe o suprafață de aproximativ zece metri pătrați, cu bunurile materiale din interior, și 50 de metri pătrați din acoperișul locuinței.

Conform ISU Neamț, cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind efectul termic al curentului electric – conductor electric cu izolație deteriorată. Proprietarul locuinței, în vârstă de aproximativ 87 de ani, a suferit arsuri la nivelul feței și membrelor superioare, primind îngrijiri medicale la locul evenimentului de la un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Neamț.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0