Prima paginăSocial

Gluma la 112 îl costă 500 lei

Dimensiune text

Un bărbat care a pus o ambulanță pe drumuri, pentru o gravidă închipuită, a fost identificat și amendat.

 

 

Pe data de 26 ianuarie, în jurul orei 19.30, un bărbat din comuna Crăcăoani a sunat la numărul unic de urgență 112 și a spus că în localitatea sa este o gravidă căreia i-a venit sorocul. Echipajul a plecat la drum, iar la intrarea în Crăcăoani apelantul a fost sunat pentru informații suplimentare. Bărbatul le-a explicat clar celor de pe ambulanță unde trebuie să ajungă. Ba, mai mult, acesta le-a spus și numele complet al „gravidei”. Ajuns la destinație, echipajul a constatat că totul a fost o glumă prostă, întrucît „gravida” era o femeie trecută de 80 de ani.

După mai multe zile de cercetări, polițiștii au reușit să dea de glumeț și să-l amendeze pentru fapta sa. Bărbatul le-a spus polițiștilor că a apelat 112 pentru a se amuza, împreună cu alte două persoane.
În urma investigațiilor efectuate, polițiștii l-au identificat pe respectivul bărbat în persoana lui Preda B., de 44 de ani, din comuna Crăcăoani. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 500 de lei, pentru solicitarea intervenției la fața locului, fără motiv întemeiat, a organelor specializate pentru a interveni în caz de pericol„, a afirmat inspector Cătălina Bădeanu, purtător de cuvînt al Inspectoratului de Poliție al Județului Neamț.

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0