HomeSocial

Gipsy şi Babuşcă au prădat casa mătuşii

Casa unei femei din Sagna a rămas fără bunuri în valoare de 2.000 lei, după ce patru tineri au furat din locuinţă mai multe obiecte.

 

 

Autorii unui furt din locuinţă, petrecut în noaptea de 3 spre 4 ianuarie, în localitatea Sagna, au fost identificaţi de poliţişti. În ziua de 4 ianuarie, Secţia 7 Poliţie Rurală Roman a fost sesizată de Ciprian E., de 19 ani, din comuna Sagna, despre faptul că, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie, persoane necunoscute au pătruns, prin efracţie, în casa din Sagna a mătuşii sale în vîrstă de 39 de ani, care locuieşte în municipiul Constanţa, şi din interior au sustras o combină muzicală, o unitate de calculator, monitorul, o orgă muzicală pentru copii şi o chitară clasică pentru copii. Bunurile au fost estimate la suma de 2.000 de lei.

Suspecţii identificaţi de poliţişti au vîrstele cuprinse între 17 şi 24 de ani şi sînt Marian Simon – zis „Gipsy”, Cătălin Alexe – zis „Babuşcă”, Andrei Divile – zis „Carol”, şi un minor cunoscut drept „Bandita”.

După o înţelegere prealabilă, Gipsy şi Babuşcă au pătruns prin efracţie în locuinţă, în timp ce Bandita şi Carol „au ţinut de şase”, în apropiere. Gipsy a vîndut combina muzicală, aceasta fiind recuperată, ulterior, de poliţişti şi restituită părţii vătămate. De asemenea,

suspectul a distrus prin ardere orga şi chitara, în momentul în care a realizat că poate fi identificat ca autor al furtului. Unitatea centrală şi monitorul au fost valorificate de Babuşcă, acesta fiind plecat în Italia.

În cauză cercetările continuă, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cei patru autori fiind cercetaţi în libertate.

Comentarii

WORDPRESS: 0