Prima paginăSanatate

Gi Group Staffing Company, donație pentru secția Pediatrie a Spitalului Roman

Gi Group Staffing Company, donație pentru secția Pediatrie a Spitalului Roman

Dimensiune text

 

Pacienții secției Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgență Roman beneficiază, din această săptămână, de condiții mai bune la șederea în spital. Secția a fost dotată, în această săptămână, cu mai multe seturi de lenjerii de pat noi, grație unei donații oferite de biroul din Roman al unei firme de recrutare de personal.

Gi Group Staffing Company, una dintre cele mai mari companii de resurse umane la nivel mondial, oferind servicii de recrutare, administrare și plasare de personal, a donat, zilele acestea, secției de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgență Roman, 50 de lenjerii noi.

„Ne bucurăm că am putut fi părtași la îmbunătățirea condițiilor din secția de Pediatrie a Spitalului Municipal de Urgență Roman. Acțiunea noastră a fost bine primită și, mai ales, bine-venită. Intenționam să devină o «tradiție» din partea noastră și îndemnăm pe toată lumea să recurgă la astfel de metode pentru ca, împreună, să putem îmbunătăți condițiile din unitățile sanitare“, a afirmat Raluca Văduva, HR Recruitment Consultant în cadrul Gi Group Roman.

Biroul din Roman al societăţii Group Staffing Company SRL își desfăşoară activitatea în zonă din 2010, iar primul contract pe care l-au avut cu o fabrică din industria metalurgică, pentru o perioadă de trei ani, care a condus la plasarea a aproximativ 500 persoane în câmpul muncii. Acum, cele mai multe angajări le face pentru TRW, companie care, de trei ani de când şi-a deschis fabrica de la Roman, a oferit peste 1.700 de locuri de muncă.

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0