George Lazăr, preşedintele PNL Neamț: „PNL Neamţ reconstruieşte ce dărâmă PSD! Podul de la Luţca va fi refăcut datorită PNL Neamţ!”

HomePolitica

George Lazăr, preşedintele PNL Neamț: „PNL Neamţ reconstruieşte ce dărâmă PSD! Podul de la Luţca va fi refăcut datorită PNL Neamţ!”

Ca urmare a demersurilor făcute de consilierii judeţeni ai PNL Neamţ, podul de la Luţca va fi reconstruit! În şedinţa Consiliului Judeţean Neamţ de luni (12 februarie), consilierii liberali au susţinut şi aprobat un proiect de hotărâre prin care este alocată suma de 37,4 milioane lei (circa 6,8 milioane euro) pentru reconstrucţia podului de la Luţca.

Dezastrul lăsat în urmă de PSD Neamţ, în urmă cu 2 ani, va fi în sfârşit îndreptat dar din păcate cu costuri uriaşe. Mai întâi, PSD Neamţ a cheltuit 1,7 milioane euro ca să reabiliteze podul. Care în câteva luni s-a prăbuşit! Apoi au fost cheltuite alte aproape 2 milioane de euro pentru a scoate dărâmăturile din albia râului. Acum este nevoie de alte 6,8 milioane euro pentru a reconstrui ce a dărâmat PSD Neamţ!

Este o notă de plată de aproape 11 milioane de euro, bani pe care PSD Neamţ i-a scos din buzunarele nemţenilor! Din păcate, oamenii din zonă nu au nici o vină şi trebuie sprijiniţi iar consilierii judeţeni PNL Neamţ s-au implicat pentru a reconstrui podul de la Luţca. Poate nici acum nu ar fi fost alocate sumele necesare dacă PNL Neamţ nu ar fi insistat şi nu ar fi depus proiectul de hotărâre de Consiliu Judeţean!

Celor din PSD Neamţ nu le-a păsat că mii de locuitori din Sagna, Doljesti, Bîra, Stăniţa și Boghicea au fost nevoiţi ca de 2 ani de zile să înconjoare 24 kilometri ca să poată ajunge la şcoală, serviciu sau spital.

Reconstrucţia podului de la Luţca a fost prioritatea mea ca preşedinte al PNL Neamţ şi le-am cerut colegilor mei consilieri judeţeni să se implice cu toate seriozitatea.

Mă bucur că demersurile făcute de noi, liberalii, au dat roade şi podul va fi reconstruit! Urmează să fie realizată licitaţia şi desemnarea constructorului care va efectua lucrarea.

PNL Neamţ va urmări îndeaproape cum se vor desfăşura toate procedurile şi execuţia lucrărilor ca să nu se ajungă iar în situaţia din urmă cu 2 ani când PSD Neamţ a prăbuşit podul reabilitat din banii nemţenilor!


George Lazăr, preşedinte PNL Neamţ
Comunicat de presă

Comentarii

WORDPRESS: 0