George Lazăr, preşedinte PNL Neamț: „Investiții noi pentru locuitorii din comuna Tămăşeni”

HomePolitica

George Lazăr, preşedinte PNL Neamț: „Investiții noi pentru locuitorii din comuna Tămăşeni”

Investiții noi pentru locuitorii din comuna Tămăşeni: despre asta am discutat cu domnul ministru al Dezvoltării, Adrian Veștea şi domnul primar, Ştefan Lucaci, la vizita din această săptămână din localitate.

Unul dintre proiectele-cheie de modernizare locală de aici este extinderea rețelei de apă şi a rețelei de canalizare, în valoare de 22.636.307 lei, pentru care deja s-a organizat licitația pentru constructor, urmând ca lucrările să înceapă în curând.

Este un proiect important pentru dezvoltarea comunității locale şi mă bucur să văd că domnul primar a găsit cele mai bune soluții pentru a facilita astfel de investiții substanțiale în localitate.

De asemenea, s-a reluat construcția sălii de sport, proiect început în 2008 și blocat din păcate în anul 2009.

Cu sprijinul Ministerului Dezvoltării, acest proiect, a cărui valoare este de 1 milion de euro, finanțat prin Compania Națională de Investiții, s-a reluat și probabil că, în cursul anului viitor, sala de sport din Adjudeni va fi inaugurată.

Este un plus de care comuna Tămăşeni are nevoie şi de care se vor bucura sute de elevi şi de părinți, care aşteaptă această sală de sport de mulți ani.

Am avut discuții bune cu domnul ministru Adrian Ioan Veştea și cu domnul primar Ștefan Lucaci, privind posibilitatea finanțării proiectului de asfaltare drumuri locale și, cel mai probabil, anul viitor vom reuși să avem semnat și un contract prin Programul Național de Investiții Anghel Saligny, pentru infrastructura rutieră.

Domnul primar Ştefan Lucaci este un exemplu de seriozitate, implicare şi inițiative de succes pentru comunitate, un om care a atras fonduri importante pentru investițiile necesare în Tămăşeni şi alături de care vom continua să facem toate demersurile pentru a dezvolta această frumoasă comunitate!

Se poate şi la Tămăşeni!

George Lazăr, preşedinte PNL Neamț
Comunicat de presă

Comentarii

WORDPRESS: 0