George Lazăr, președinte PNL Neamț: „Investiții masive în infrastructura de drumuri din Bicazu Ardelean”

HomePolitica

George Lazăr, președinte PNL Neamț: „Investiții masive în infrastructura de drumuri din Bicazu Ardelean”

Ieri, la Ministerul Dezvoltării, am fost alături de primarul comunei Bicazu Ardelean, domnul Ioan Constantin Bîrsan, care a semnat, împreună cu domnul ministru Adrian Veștea, un contract de finanțare care va aduce în localitatea nemțeană suma de 7.385.000 lei.

Această sumă reprezintă fonduri guvernamentale, obținute prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” și va fi suplimentată cu 2 milioane de lei, fonduri locale, pentru finalizarea obiectivelor proiectului de infrastructură rutieră din comuna Bicazu Ardelean.

Demersul acesta reprezintă un pas semnificativ pentru dezvoltarea comunei Bicazu Ardelean și a întregii regiuni nemțene. Investițiile în infrastructura de drumuri sunt esențiale pentru siguranța participanților la trafic, îmbunătățirea calității vieții locuitorilor, dar și pentru valorifica potențialul turistic pe care îl avem în zona Bicaz. Drumurile moderne și bine întreținute vor facilita transportul local și, totodată, vor spori investițiile din localitate, lucru care nu poate decât să ne bucure.

Inițiativa de finanțare vine în contextul unui efort amplu al Partidului Național Liberal de a investi în infrastructura națională și locală, pentru a susține dezvoltarea tuturor localităților și regiunilor României, etapă cu etapă, cu fonduri guvernamentale substanțiale, în raport cu nevoile din teritoriu.

Prin aceste investiții, se evidențiază importanța acordată dezvoltării comunităților rurale și angajamentul ferm al liberalilor pentru îmbunătățirea calității vieții în această regiune frumoasă a noastră, din județul Neamț. Este un exemplu de colaborare între o administrația locală implicată și Guvern, pentru a aduce beneficii concrete locuitorilor și pentru a stimula dezvoltarea economică a zonei.

Ne bucură aceste oportunități pe care le putem accesa pentru modernizarea localităților nemțene, zone deosebit de frumoase, care trebuie să înflorească, la adevăratul lor potențial.

Îl felicit pe domnul Primar Ioan Constantin Bîrsan pentru un proiect necesar, bine lucrat și conform cu prioritățile din localitatea pe care o gospodărește, proiect prin care Bicazu Ardelean va beneficia de o infrastructură rutieră modernă și sigură pentru toți cei care tranzitează localitatea.

Se poate și la Neamț! Dezvoltăm localitate cu localitate.

Președinte PNL Neamț, George Lazăr
Comunicat de presă

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0