Prima paginăPolitica

Funcții înalte pentru politicieni nemțeni

Dimensiune text

Printre cei care speră că vor lucra în ministere se numără Dan Vasile Constantin, Vasile Pruteanu și Dan Manoliu. Leonard Vacaru este propus pentru a conduce Agenția de Plăți și Prestații Sociale Neamț.

 

 

Mai mulți oameni politici nemțeni speră ca negocierile care se duc în aceste zile la București să se finalizeze cu nominalizări pentru funcții de secretar de stat în ministere sau pentru funcții de conducere în cadrul agențiilor naționale.

Unul dintre aceștia este Vasile Pruteanu, acum membru al PNL și consilier județean. „Se discută, dar nu știu încă nimic sigur. Cert este că mâine sau poimâine voi afla dacă se confirmă nominalizarea„, a afirmat Vasile Pruteanu. Colegul său de alianță, Dan Vasile Constantin, susține că așteptarea va fi mai lungă. „Teoretic, da, sunt nominalizat pentru o funcție, dar nu știu să vă spun dacă pentru o funcție de secretar de stat sau de șef de agenție. Cred că săptămâna viitoare voi afla și ce s-a hotărât„, a spus Dan Vasile Constantin, consilier județean din partea PSD.Pentru o funcție la nivel central este vehiculat și numele lui Dan Manoliu, în timp ce Leonard Vacaru este propus pentru a conduce Agenția de Plăți și Prestații Sociale Neamț.

Și George Lazăr, care în luna decembrie a demisionat din funcția de consilier local, își face încălzirea pentru o funcție de conducere a unei instituții deconcentrate. Acestuia i s-a propus funcția de director al Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamț, dar, până la numire, capătă experiență ca angajat al Primăriei Roman. Tot un liberal, Claudiu Candrea, este propus  pentru funcția de director al Direcției de Tineret și Sport Neamț.

Pentru alte funcții, nominalizările sunt ținute la secret, pentru ca cei vizați să nu facă obiectul unor critice materiale de presă.

Partajează articolul
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

COMENTARII

WORDPRESS: 1
 • Andrei 9 ani

  VA INTERESEAZA ALCEVA DECAT CE SALAR PRIMITI?????
  Toate functiile locale de conducere de la institutii sunt ocupate de membrii USL. Multi din ei nici macar nu si-au piedut functia, pentru ca au fost la partide de gen UNPR care oscilau dupa cum bate vantul. Daca la putere era PDL hop si ei ca nu se inteleg cu PSD. Acum e PSD la putere e de fapt fratele lor cel mai bun. Dar ce fac ei pentru ceilalti? Sa ne spuna si noua, in afara de faptul ca vor sa o aduca la salar de bugetar pe ruda apropiata.
  Au promis ca vor crea locuri de munca, nu la rude si prieteni, iar acele locuri de munca sa fie la particular. Vrem sa vedem asta, au promis in campanie oare degeaba? Nu sa ma intalnesc cu vecinul si sa-mi spuna ca iar sunt somer, m-am angajat asta vara la Petrotub pe perioada determinata si acum s-a incheiat.