Prima paginăTimp liber

Fuego revine la Roman, alături de Stela Enache şi Marina Florea

Fuego revine la Roman, alături de Stela Enache şi Marina Florea

Dimensiune text

 

 

Cunoscutul interpret de muzică ușoară Paul Surugiu, pe numele său de scenă Fuego, revine la Roman, unde va susține un spectacol pe scena sălii mari a Casei de Cultură a Sindicatelor, în cadrul unei noi ediții a turneului național „Tu eşti primăvara mea!”, pe care acesta îl susține în perioada 13-31 mai.

Fuego va ajunge la Casa de Cultură din Roman, avându-le ca invitate speciale pe Stela Enache şi Marina Florea, sâmbătă, 19 mai, de la ora 18. Biletele se pun în vânzare începând de luni, 23 aprilie, la casa de bilete a instituţiei, de luni până vineri, în intervalul orar: 09:00 – 12:00 şi 16:00 –  19:00. Preţul unui bilet este de 60 lei în prima parte a sălii şi de 50 lei în partea a doua a sălii.

„Îmi doresc să aduc un omagiu muzicii româneşti, să fac o reverenţă, după atâţia ani şi să arăt publicului meu ce-a fost, ce este şi ce-ar putea fi România dacă nu şi-ar uita muzica şi idolii. Am şi două super invitate, două stele ale genului, două dive de ieri până azi, cu nenumărate hituri – Stela Enache şi Marina Florea. Pregătim surprize spectaculoase, momente unice, printre şlagărele de cândva, cele mai frumoase şi iubite refrene, dar şi piese de-ale mele, vechi şi noi, totul în două ore de show special, într-o feerie a primăverii. Vă aştept cu drag!”, a transmis Fuego într-un mesaj postat pe pagina de socializare a Casei de Cultură din Roman.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 1
  • Hanzi Georgeta 3 ani

    Paul Surugiu-Fuego un artist realmente special cu o voce de aurrrr! Care ne unge la suflet Îți mulțumim și va așteptam cu mare drag în sala de spectacol.