Prima paginăActualitate

Frumusețea unei romașcane a impresionat Italia

Dimensiune text

Andreea Benchea a cîștigat concursul Miss România din Italia. Tînăra are 22 de ani și este din Roman. La acest concurs s-au calificat 38 de românce. Coroana de Miss a fost creată de principesa Grazia Borghese, designer de bijuterii.

 

Asociația Românilor din Italia a organizat concursul Miss România în Italia. Presa românească din Peninsulă scrie că, în finala care s-a desfășurat pe 21 și 22 iulie la Rainbow Magic Land din Valmontone, lîngă Roma, s-au calificat 38 de tinere. Concursul a fost cîștigat de romașcana Andreea Benchea, tînăra devenind astfel cea mai frumoasă româncă din Italia.

 

Coroană specială pentru cîștigătoare

 

Andreea Benchea, născută la Roman în 1990, a sosit în Italia acum doi ani. Locuiește împreună cu cele două surori ale ei, care lucrează în localitatea Rivarolo Canavese (Piemonte). După terminarea liceului în țară, a mai studiat doi ani la un colegiu tehnic. În Italia, a lucrat un an într-un mic restaurant, dar de cîteva luni de zile nu mai are un contract de muncă. Este convinsă că a cucerit juriul de la „Miss România în Italia” cu naturalețea de care a dat dovadă, dar și datorită „ochilor”.
Am pornit pe acest drum care m-a adus în finală cu speranța că voi cîștiga unul din primele locuri. Am luptat cu toate puterile să-mi promovez calitățile, dar am avut parte și de momente de  nesiguranță și, bineînțeles, de emoții. După cîteva zile de repetiții, am cumulat foarte multă oboseală, dar am depus un efort enorm pentru a face față competiției. Cînd am auzit numărul și numele meu strigate pe scenă, am început să plîng. Premiul e cu atît mai important cu cît concurența a fost foarte strînsă. Din prima zi am văzut că toate fetele erau foarte frumoase, fără excepție. Unele mai erau și foarte înalte!„, a spus romașcana.
Andreea Benchea a primit o coroană specială, realizată de principesa Grazia Borghese, designer de bijuterii din Roma. La crearea coroanei pentru Miss România în Italia, Grazia Borghese s-a inspirat din forma Ateneului Român de la București.

Sper ca acest concurs să-mi ofere mai multe perspective de a fi remarcată. Mi-aș dori să lucrez în televiziune sau cinematografie„, a mai spus Andreea, care se pregătește pentru participarea la finala Miss Diaspora 2012, care va avea loc la Mangalia, la începutul lunii august.
Atunci, speră să fie susținută și de părinții ei, care nu au putut să vină în Italia pentru a o aplauda la finala de la Valmontone.

În cadrul evenimentului au urcat pe scenă membrii  trupei Mandinga, reprezentanta României la Eurovision 2012, iar deschiderea spectacolului a fost făcută de Liviu Hodor & Mona.

COMENTARII

WORDPRESS: 0