Prima paginăSocial

[FOTO] S-a deschis ediția a doua a Târgului Expofashion din Roman

[FOTO] S-a deschis ediția a doua a Târgului Expofashion din Roman

Dimensiune text

 

În perioada 25 – 29 octombrie, Camera de Comerț și Industrie Neamț (CCINT) organizează la Roman a doua ediție a Târgului Expofashion, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Roman. Din spațiile expoziționale amenajate în Piața „Roman Vodă”, romașcanii pot cumpăra în aceste zile mărfuri produse în exclusivitate în România, în principal încălțăminte și îmbrăcăminte. Târgul a fost inaugurat miercuri, 25 octombrie, în prezența directorului Departamentului Relații Interne și Târguri din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Neamț, Mihai Caravan, a vicepreședintelui CCINT, Vasile Balcan, și a primarului Lucian Micu.

 

„Bine ați venit la cea de-a doua ediție a Târgului de îmbrăcăminte și încălțăminte – care în timp cred că se va transforma într-un târg de bunuri de larg consum. Dacă acest târg, până acum, a fost gândit ca o extensie a târgului de la Piatra Neamț, s-ar părea că, în ultimul timp, lucrurile s-au schimbat – cel de la Piatra Neamț a devenit o extensie a târgului de la Roman -, acesta de la Roman fiind mult mai mare decât cel de la Piatra Neamț. Două dintre târgurile mari din țară, de la Bistrița și de la Focșani, au fost anulate pentru că producătorii și comercianții au dorit să vină în municipiul Roman la acest târg. Sigur că solicitarea de spații a fost mult mai mare decât am avut noi posibilitatea să oferim, deși, după cum vedeți, târgul s-a dublat ca suprafață”, a afirmat directorul Departamentului Relații Interne și Târguri din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Neamț, Mihai Caravan.

„Ne bucurăm de cea de-a doua ediție a acestui târg Expofashion la Roman. Locuitorii municipiului Roman vor avea ocazia ca acum, în pragul anotimpului rece, să își poată achiziționa îmbrăcăminte și încălțăminte de sezon la prețuri competitive, avantajoase. Ne bucură cuvintele de laudă ale Camerei de Comerț și Industrie a județului Neamț. E adevărat că și din punct de vedere statistic, municipiul Roman a depășit pragul de 50% din PIB-ul județului, ceea ce înseamnă că ceea ce facem noi aici la Roman este un lucru de bun augur și noi continuăm să mergem mai departe pe acest drum al dezvoltării municipiului Roman și al așezării Romanului pe un loc important nu numai în județul Neamț, ci și în Moldova și, iată, și la nivel național. Faptul că producătorii și comercianții prezenți la acest târg au ales Romanul în detrimentul altor orașe vine ca o recunoaștere a potențialului municipiului Roman, pe care noi dorim să îl dezvoltăm și, alături de Camera de Comerț și Industrie Neamț, să găsim și alte posibilități de colaborare. Totul pentru a veni, pe de o parte, în sprijinul locuitorilor Romanului, dar și să încurajăm producția autohtonă și de ce nu, în acest fel, să salvăm și locurile de muncă ce sunt create la nivelul comunităților noastre. Le doresc tuturor comercianților prezenți să aibă vânzare bună, să fie încurajați să vină și pe viitor la astfel de manifestări. Mult succes organizatorilor acestui târg, Camera de Comerț și Industrie a județului Neamț”, a declarat primarul Lucian Micu.

„Vă urez și eu bun venit la cea de-a doua ediție a Târgului de îmbrăcăminte și încălțăminte de la Roman. Vizitatorii sper să găsească la cei 41 de expozanți bunuri pe placul dânșilor, produse de calitate și la prima mână, putem spune, deci distribuite direct de producători. De asemeni, expozanților le urez să aibă parte în aceste zile de cât mai mulți vizitatori și, în primul rând, să reușească să convingă câți mai mulți dintre aceștia să le devină și clienți”, a afirmat vicepreședintele CCINT Neamț, Vasile Balcan, managerul societății Marsat.

Pavilionul expozițional al ediției de toamnă a Târgului Expofashion de la Roman este deschis de miercuri până sâmbătă, între orele 10.00 și 19.00, iar duminică – de la 10.00 la 16.00.

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0