HomeRoman

[FOTO] Magazinul „Acord” garantează curățenia locuințelor

Magazinul este situat în zona Favorit și comercializează produse de curățenie și de igienă la prețuri pentru toate buzunarele.

 

 

Romașcanii au posibilitatea să găsească produse de curățenie profesionale în cadrul unui nou magazin deschis în oraș. Situat în cartierul Favorit, în zona sensului giratoriu, lângă Farmacia Hygeea, magazinul „Acord” (foto) reprezintă o oportunitate în obținerea celor mai bune rezultate pentru curățenia casei și a instituțiilor.

magazin Acord 18042Magazinul a fost deschis de SC Acord Trading SRL și oferă produse pentru toate buzunarele. „Oferim romașcanilor produse de curățenie și de menaj. Am deschis două magazine, unul la Roman și unul la Piatra Neamț. Oamenii nu se pot lipsi de produsele pentru curățenie, iar noi le dăm posibilitatea să le achiziționeze din magazinele noastre, mai ales că pot beneficia de variante bune de preț la toată gama de produse”, a spus Adrian Vizuroiu, administratorul SC Acord Trading SRL.

Criza economică nu a fost un impediment în dezvoltarea afacerii. „Obiectul de activitate al societății este distribuția de produse de curățenie. Dispunem de un depozit de 1.000 de metri pătrați. Facem vânzări pentru clienții din județul Neamț și ne-am orientat și către vânzarea en-detail. Cred că momentul inaugurării magazinului este cel mai potrivit. Odată cu ieșirea din iarnă, se impune o curățenie în spațiul în care locuim sau muncim, iar noi venim în sprijinul clienților. Nu ne propunem câștiguri imediate, ne propunem doar ca romașcanii să știe că existăm. Pe viitor, dorim să ne extindem, iar acest gen de magazine să devină puncte fierbinți ale orașului”, a explicat administratorul SC Acord Trading SRL.

 

Diversitate de produse la prețuri accesibile

 

magazin Acord 18043Furnizorii de produse de curățenie și produse de igienă ai magazinului sunt din țară și din străinătate. În magazin, cumpărătorul poate găsi de la detergent de rufe și soluții pentru curățat geamuri sau obiecte sanitare din faianță, la vase de bucătărie și vopsea de păr.

Magazinul vinde detergenți pentru rufe la prețuri cuprinse între 2,39 lei (450 grame) și 108,49 lei (20 kilograme), detergent solid și lichid pentru vase și geamuri, balsam de rufe la prețuri cuprinse între 13,59 și 32,09 lei, în funcție de cantitate, înălbitor de rufe la prețuri între 1,79 și 8,19 lei. Pe rafturile magazinului pot fi găsite seturi de oale (trei cratițe la 69,99 lei), tigăi, dar și scutece pentru copii și adulți.

Pentru că se apropie sărbătorile pascale, magazinul are spre vânzare lumânări, dar și candele de toate mărimile și la prețuri convenabile. Gospodinele au posibilitatea să cumpere și articole pentru igiena bucătăriei, de la soluții de curățat faianța, produse anticalcar, antimucegai, la prosoape din hârtie cu prețuri cuprinse între 2,29 și 13,59 lei sau șevețele la kilogram (5 kilograme la 10,69 lei).

Chiar de la inaugurare, magazinul a fost luat cu asalt de clienți, care au fost încântați de ofertele de nerefuzat ale tuturor produselor.

magazin Acord 18044

[sam_ad id=”127″ codes=”true”]
[sam_ad id=”130″ codes=”true”]

Comentarii

WORDPRESS: 0