HomeRoman

[FOTO] Flori de Ziua Femeii pentru angajatele Spitalului Roman

Ziua de 8 Martie nu a trecut neobservată la Spitalul Municipal de Urgenţă Roman, unde angajatele instituţiei au avut parte de o surpriză.

 

 

Încă de la primele ore ale dimineţii, directorul financiar contabil al spitalului, economist Leonard Achiriloaei, însoţit de viceprimarul Lucian Micu, care este şi membru în Consiliul de Administraţie al instituţiei sanitare, s-au „înarmat” cu sute de garoafe şi au pornit la pas prin secţiile spitalului.

Împreună, ei au împărţit flori tuturor angajatelor, misiune nu tocmai uşoară, având în vedere că, din cei peste 800 de angajaţi ai instituţiei, mai mult de 80% sunt femei.
Primul loc în care au împărţit flori a fost Centrul de Primire Urgenţe, urmat de secţiile Oncologie şi Neonatologie, ultima fiind recent renovată. Au urmat, apoi, toate secţiile spitalului, unde femeile, de la îngrijitoare şi până la medici primari, au primit în dar o floare.

„Aşa cum ne-am obişnuit în fiecare an, în ziua de 8 Martie, conducerea spitalului a încercat să facă un gest simbolic faţă de colaboratoarele noastre, să le ureze o primăvară minunată şi să le ofere o floare. Știm că au nevoie de mult mai mult, dar o vorbă bună şi un gând frumos sunt oricând binevenite. Le urez multă sănătate şi o primăvară minunată atât femeilor care lucrează în spital, cât şi tuturor femeilor din Roman”, a spus economist Leonard Achiriloaei.

„Am răspuns cu dragă inimă invitaţiei făcută de colegii mei de la Spitalul Roman, de a aduce un omagiu femeilor. Este foarte important ca, în această zi, femeile să se simtă cele mai importante, iar noi, ca bărbaţi, trebuie să le oferim întreaga noastră atenţie. În această zi, toate femeile trebuie să se simtă fericite şi împlinite”, a afirmat viceprimarul Lucian Micu.

flori01

flori spital 08035   flori spital 08036

Comentarii

WORDPRESS: 1
  • oana 10 ani ago

    RUSINE SPITALULUI DIN PIATRA NEAMT , NICIODATA NU AU AVUT MACAR O FLOARE PT ANGAJATE.