Prima paginăSport

Fotbal feminin: Debut cu înfrângere pentru ACS Vulpițele Galbene Roman în Liga a doua

Fotbal feminin: Debut cu înfrângere pentru ACS Vulpițele Galbene Roman în Liga a doua

Dimensiune text

 

 

Liga a doua de fotbal feminin, din care, din acest sezon, face parte și clubul romașcan ACS Vulpițele Galbene, a programat prima etapă a noului campionat la finalul acestei săptămâni.

În cadrul primei runde, în seria I, ACS Vulpițele Galbene a evoluat pe teren propriu, pe stadionul „Moldova”, duminică, 16 septembrie, de la ora 14, în compania formației Vasas 2 Femina Odorhei, echipa a doua a vicecampioanei României la fotbal feminin din sezonul trecut.

Pentru echipa din Roman, antrenorul principal Adelin Tălmăcel a aliniat următorul „11”: Diana Năcuță, Iuliana Neagu, Oana Anton, Ana Ciaușu, Raluca Rotilă, Valentina Vaman, Ștefana Mocanu, Elena Jaleru, Paula Agu (cpt.), Ana Gherasim, Mădălina Apopuțoaiei. Rezerve: Iulia Ciaușu, Florentina Borcilă, Oana Poiană, Maria Giurgilă, Gianina Calfa, Anda Ungureanu, Marina Diac.

Vulpițele Galbene au pierdut primul meci în Liga a doua, cu scorul de 0-5, la pauză 0-2, pentru formația oaspete marcând: Rita Mitri (min. 22 și 62), Andrea Toásó (min. 30), Krisztina Benő (min. 55) și Carolina Tabur (min. 89).

„Am întâlnit un adversar puternic astăzi, cu un joc bun și cu destulă experiență. Din păcate, nu am reușit să ne ridicăm la nivelul adversarului nostru, dar am văzut la fetele mele determinare, dorință și spirit de sacrificiu. Aceste lucruri îmi dau speranța că jocul nostru va crește etapă de etapă. Îmi felicit fetele și colaboratorii și mulțumesc spectatorilor prezenți pe stadion – Asociația Mușatinii, colegi, elevi și alți iubitori de fotbal – care au venit să ne încurajeze”, a afirmat antrenorul echipei ACS Vulpițele Galbene, Adelin Tălmăcel.

În cadrul primei etape a seriei I a Ligii a doua de fotbal feminin s-au mai înregistrat rezultatele: Ladies Târgu Mureș – Navobi Iasi 3-2, Atletic Onix – Viitorul Reghin 3-1, Selena Constanța – Măgura Bacău 2-1. Etapa viitoare, ACS Vulpițele Galbene va juca în deplasare, duminică, 23 septembrie, de la ora 11, pe terenul echipei Viitorul Reghin.

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0