Prima paginăAdvertorial

Fondul de ten – fundamentul unui machiaj perfect

Fondul de ten – fundamentul unui machiaj perfect

Dimensiune text

 

Există o complexitate de tehnici și tendințe în materie de frumusețe, însă toate acestea nu ar fi posibile, fără aplicarea fondului de ten.

Pentru realizarea unui make-up fără cusur este important să alegi un remediu decorativ inofensiv, cu o formulă activă și o acoperire imperceptibilă, ce lasă un efect natural, cum ar fi produsul L’Oreal Paris True Match Super – apreciat de femeile  din întreaga lume.

Compoziția nutritivă are la bază o cantitate considerabilă de acid hialuronic și un complex natural de elemente benefice. Fondul de ten conține 80% cremă hidratantă și o multitudine de pigmenți minerali.

După aplicare, fața capătă un aspect neted, radiant și luminos. Textura delicată asigură o acoperire imperceptibilă și o distribuire uniformă, ce persistă pe toată durata zilei.

Produsul deține o formulă hidratantă, infuzată cu acid hialuronic, antioxidanți și vitamina C, ce consolidează starea generală a tenului după 2 săptămâni de la prima utilizare. Produsul cosmetic este potrivit pentru toate tipurile de ten. Remediul cosmetic oferă un grad mediu de mascare, asigură o acțiune fără greutate și nu încarcă tenul. Produsul este testat dermatologic la baza unui studiu efectuat pe 42 de femei.

Paleta largă de culori, permite alegerea unui ton potrivit în conformitate cu nuanța tenului. Oferă o gamă largă de tonuri calde, cât și reci, potrivite pentru iarnă și vară, în funcție de machiajul și efectul dorit. Produsul maschează cercurile întunecate de sub ochi, pistruii, acneea, petele pigmentare și roșeața.

Compoziția poate fi distribuită cu ajutorul degetelor, cu o pensulă sau cu un burete de machiaj. Agită produsul înainte de utilizare.

Beneficiile fondului de ten:

  • Ascunde toate imperfecțiunile pielii și marchează ridurile vizibile;
  • Uniformizează nuanța tenului și lasă un efect natural;
  • Protejează activ împotriva radiației solare;
  • Oferă o rezistență maximă și persistă pe toată durata zilei;
  • Este plăcut la atingere, asigură o distribuire uniformă și o acțiune fără greutate, aproape imperceptibilă;
  • Deține o formulă inofensivă, nu cauzează senzații de disconfort și iritații;
  • Conferă un grad înalt, mediu sau slab de mascare, în funcție de efectul dorit;
  • Nu blochează porii dilatați și permite epidermei să respire;
  • Menține nivelul optim de umiditate în celule și combate deshidratarea celulară;
  • Este testat dermatologic și deține o formulă hipoalergenică.

Fondul de ten cu textură lichidă reprezintă un produs decorativ extrem de popular în rândul femeilor. Are proprietatea de a masca toate imperfecțiunile tenului, conferind machiajului un aspect natural. Consistența delicată asigură o distribuire comodă și uniformizează tonul. Iluminează, matifiază și garantează o persistență de lungă durată.

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0