Foișoarele din Ștrand, la mare căutare

HomeActualitate

Foișoarele din Ștrand, la mare căutare

 

strand 04Vremea frumoasă din ultima perioadă i-a determinat pe romașcani să dea drumul sezonului de grătare. Chiar dacă mai sunt persoane care preferă, încălcând legea, grătarele pe malul râurilor, în zone neamenajate, la Complexul de agrement Moldova a început perioada de închiriere a foișoarelor.

Conform declarațiilor primarului Laurențiu Leoreanu, în weekendul trecut, 30 de foișoare au fost închiriate. În acest moment, la Complexul de agrement Moldova se “împrospătează” bazinele.

Foișoarele cu șase-opt locuri pot fi închiriate contra sumei de 20 de lei, în timp ce cele care au 12-14 locuri costă pentru utilizare 30 de lei. Foișoarele au apă, grătar și prize.

Pentru anul acesta, tarifele de acces în Ștrand au fost modificate, în sensul că se aplică un preț unic, indiferent că se solicită sau nu șezlong. În acest moment sunt achiziționate 1.000 de șezlonguri. De luni până joi intrarea costă 10 lei de persoană, iar de vineri până duminică prețul este de 15 lei. Tariful este redus cu 50% pentru copii și pensionari și intrarea este gratuită pentru copii sub 3 ani și pentru persoanele cu handicap.

Comentarii

WORDPRESS: 0