„Fit for Life”, un festival în aer liber pentru tineri

HomeSocialEducatie

„Fit for Life”, un festival în aer liber pentru tineri

 

Pe 26 și 27 august, romașcanii și nu numai sunt invitați la un festival denumit „Fit for life”, unde organizatorii promit multă mișcare, concursuri și distracție. Evenimentul este realizat cu sprijinul KULT Hub, prin proiectul național GROW, fiind un community challenge.

„A fost odată ca niciodată că dacă n-ar fi nu s-ar povesti: un oraș numit Roman. Înconjurat de imaginaţie şi voie bună, el va fi gazda Fit for Life, un festival ce invită prinţii şi domniţele din toate cele 9 mări şi 9 ţări, la cel mai energic weekend din acest an. În mijloc de vară, cu soare şi distracţie, voluntarii noștrii vă vot pregăti cele mai imprevizibile activități pentru o experiență de neuitat. Sesiuni de badminton, zumba, volei, work-out vor oferi provocări participanților, care vor avea ocazia să se relaxeze apoi în zona de picnic. Evenimentul se va încheia cu o super petrecere în aer liber ce va începe duminica, ora 20:00”, anunță organizatorii pe pagina evenimentului.
Fit for life se va desfășura în Parcul municipal și intrarea este gratuită. Organizatorii promit că vor veni cu noi detalii legate de eveniment și de competițiile care se vor organiza.

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0