Prima paginăCultural

Filmul „Secretul fericirii”, duminica viitoare la Casa de Cultură din Roman

Filmul „Secretul fericirii”, duminica viitoare la Casa de Cultură din Roman

Dimensiune text

 

 

Romașcanii amatori de film românesc sunt invitați duminică, 11 noiembrie, la ora 17:00, în sala mare de spectacole a Casei de Cultură din Roman, la proiecţia filmului „Secretul fericirii”. Alături de spectatori va fi prezent și actorul şi – la debut – regizorul filmului, Vlad Zamfirescu.

„Realizat în spiritul unei comedii, «Secretul Fericirii» are, însă, un traseu psihologic solicitant, care ne determină să descoperim lucruri noi despre noi înșine și despre cei din jurul nostru. Vă aşteptăm cu drag să descoperiţi deznodământul acestei aventuri intrigante. Biletele s-au pus în vânzare la preţul de 15 lei/persoană la casa de bilete a instituţiei, în intervalul orar: 09:00 – 19:00”, este invitația lansată de reprezentanții Casei de Cultură din Roman.

„Umor, prietenie, trădare, tensiune sexuală, răzbunare lucidă. Și secretul fericirii. Doi prieteni, prinși într-un joc criminal, descoperă că fericirea unuia este posibilă doar prin nefericirea celuilalt. «Secretul fericirii» este debutul în regie de film al actorului Vlad Zamfirescu. După un scenariu original scris de Alexandru Popa, «Secretul fericirii» spune, în timp real, povestea a trei prieteni care, cu sau fără voie, trec peste stereotipuri și previzibil, redefinindu-si viețile în urma unor întorsături de situație. Construcția, atent gradată, mizează pe umor, replici simple și adevăruri incomode. Deci provocatoare”, este descrierea filmului, încadrat în categoria comedie/dramă, care a avut premiera în România pe 18 octombrie.

 

 

 

 

 

 

Partajează articolul

COMENTARII

WORDPRESS: 0