Filme și concerte la o nouă ediție a festivalului „Filmul de Piatra”, în acest sfârșit de săptămână

HomeCultural

Filme și concerte la o nouă ediție a festivalului „Filmul de Piatra”, în acest sfârșit de săptămână

Cea de-a 13-a ediție a festivalului „Filmul de Piatra” se va desfășura în acest sfârșit de săptămână la Piatra Neamț. În acest an, festivalul se va desfășura în cinci locații din zona municipiului reședință de județ.

„După un an de pandemie și unul de «Camp Edition» la Piatra Fântânele, «Filmul de Piatra» revine acasă! Ediția #13 se va desfășura la Piatra Neamț, pe 27, 28 și 29 august 2021! Scurt-metraje românești în competiție și în afara competiției, discuții cu autorii lor, șapte proiecții speciale cu filme de lung-metraj, masterclass-uri cu regizorii Daniel Sandu, Bogdan George Apetri, Alina Manolache și Dan Dinu, concerte și petreceri! La Curtea Domnească, în Teatrul Tineretului, în curtea Muzeului Memorial „Calistrat Hogaș”, în Ștrand și la Rubik Hub. Ne vedem la Piatra! La Filmul de Piatra!”, este invitația adresată de organizatori.

Programul festivalului va include: proiecție și competiții de filme de scurt metraj, proiecțiile filmelor „Casa cu păpuși” (regia Tudor Platon), „România Sălbatică” (regia Dan Dinu și Cosmin Dumitrache), „Supernova” (regia Harry Macqueen), „Neidentificat” (regia Bogdan George Apetri), „Otto Barbarul” (regia Ruxandra Ghițescu), „Tata mută munții” (regia Daniel Sandu), „Covid văzut din spațiu: departe de pandemie” (regia Alina Manolache, Vladimir Potop), „Copii pierduți pe plajă” (regia Alina Manolache), proiecții de filme pentru copii, concerte live susținute de Bad Trip, Isabela Stănescu, Damian Oatu, David Mocanu, Daniel Rudichi, Trei de Jazz, Sea Section, Baba Dochia sau DJ AdrianR, masterclass-uri susținute de regizorii Alina Manolache, Bogdan George Apetri și Dan Dinu și Daniel Sandu, târg de produse locale, ateliere și activități pentru copii.

Programul complet al festivalului poate fi accesat la adresa: http://www.filmuldepiatra.com/program.html. Cele mai multe activități din program sunt gratuite, iar pentru celelalte biletele pot fi procurate de pe https://eventbook.ro/festival/filmul-de-piatra. De asemenea, organizatorii precizează că cei care donează sânge în săptămâna festivalului pot primi un abonament gratuit la „Filmul de Piatra” dacă vin cu adeverința de donator în prima zi de festival.

www.filmuldepiatra.com.
www.facebook.com/filmuldepiatra/.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0