Film la Primărie

Membrii Consiliului Local al Tinerilor din Roman au urmărit un film împreună cu tineri din centrul de plasament „Familia mea”.

 

 

Sala de consiliu a Primăriei Roman s-a transformat, marți, în cinematograf. Membrii Consiliului Local al Tinerilor din Roman au invitat la film un grup de tineri din cadrul Centrului de Plasament „Familia mea”, alegînd să urmărească împreună producția americană „În căutarea fericirii”. Filmul a rulat în sala de consiliu a primăriei, cu ajutorul unui videoproiector.

Înainte să înceapă filmul, cele două grupuri au făcut cunoștință. Odată cu rostirea numelui, fiecare dintre ei a adus în fața prietenilor și cîte o dorință secretă, care ar putea deveni realitate. La sfîrșitul filmului, tinerii au stat de vorbă, dar nu numai despre filmul pe care l-au urmărit. Au fost aduse în discuție subiecte diverse, apropiate tinerilor, indiferent dacă au avut sau nu norocul de a crește într-o familie normală.

Am încercat să stabilim, prin această activitate, o punte de legătură între două grupuri de tineri care, deși vin din medii diferite, au foarte multe lucruri în comun de discutat. Am dorit ca, în acest fel, să facem o bucurie invitaților noștri și să ne bucurăm și noi alături de ei. Ne-am propus, de altfel, ca aceasta să fie doar prima dintr-o serie de reuniuni, temele urmînd să fie stabilite de comun accord cu invitații noștri„, a spus Ana Maria Ghercă, primarul Consiliului Local al Tinerilor din Roman.


COMENTARII

WORDPRESS: 0
error: Content is protected !!