Festivalul Gustului Românesc by Chef Cătălin Scărlătescu ajunge la Shopping City Piatra Neamț

HomeTimp liber

Festivalul Gustului Românesc by Chef Cătălin Scărlătescu ajunge la Shopping City Piatra Neamț

 

 

Între 14 și 17 iunie, cele mai delicioase preparate culinare tradiționale se pot savura la Shopping City Piatra Neamț. De joi până duminică, gurmanzii de toate vârstele sunt invitați în parcarea centrului comercial să descopere cele mai frumoase tradiții culinare din diferite regiuni ale României și să guste rețetele preparate de Chef Cătălin Scărlătescu și echipa sa de bucătari, în cadrul Festivalului Gustului Românesc. Mai mult, diverse momente artistice vor fi incluse în programul evenimentului, printre care spectacole și concerte live, anunță un comunicat al organizatorilor.

Timp de patru zile, parcarea centrului comercial va găzdui un spectacol plin de savoare, pe placul pofticioșilor de toate vârstele. În fiecare zi de eveniment, se vor găti preparate care conțin secretele bucătăriei autohtone, conform rețetelor tradiționale descoperite de Chef Cătălin Scărlătescu de la localnicii din fiecare regiune, pe durata călătoriilor sale prin țară.

Pe lângă mâncarea delicioasă preparată de bucătarii cunoscuți mai ales pentru aparițiile televizate într-un show culinar românesc, cei prezenți la Festivalul Gustului Românesc vor mai avea parte și de alte surprize, special pregătite de organizatori. În fiecare seară, începând cu ora 19:00, participanții pot urmări o serie de spectacole și concerte live care vor anima atmosfera din parcarea centrului comercial.

Festivalul Gustului Românesc by Chef Cătălin Scărlătescu se va desfășura conform următorului program:

Joi, 14 iunie:
– ora 19.00: Ansamblul Folcloric Comorile Neamțului
– ora 20.00: Viorica Macovei

Vineri, 15 iunie:
– ora 19.00: Los Anonimos
– ora 20.00: Anna Lesko

Sâmbătă, 16 iunie:
– ora 19.00: Elevii clasei de canto popular ai Centrului pentru Cultură si Arte Carmen Saeculare, profesor Georgiana Șerban – Axinte

Duminică, 17 iunie:
– ora 19.00: Ansamblul Folcloric Comorile Neamțului

Mai multe detalii informații despre Festivalul Gustului Românesc by Chef Cătălin Scărlătescu, dar și despre activitățile organizate în Shopping City Piatra Neamț se pot descoperi pe https://shoppingcitypiatraneamt.ro sau pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcitypiatraneamt/.

 

 

 

 

Comentarii

WORDPRESS: 0