Prima paginăActualitate

Femeie din Roman dispărută în drum spre Săbăoani, căutată de poliţişti

Femeie din Roman dispărută în drum spre Săbăoani, căutată de poliţişti

Dimensiune text

 

 

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri din cadrul IPJ Neamţ şi cei ai Secţiei de Poliţie Săbăoani continuă activităţile de căutare în vederea depistării Angelicăi Daraban, de 62 de ani, din Roman.

Conform IPJ Neamț, la data de 19 decembrie 2018, poliţiştii Postului de Poliţie Săbăoani au fost sesizaţi de către Constantin Daraban, despre faptul că soția sa, Angelica Daraban, de 62 ani, din Roman, a plecat de la locuinţă în data de 18 decembrie 2018 și nu a mai revenit. Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat că în ziua de 18 decembrie 2018, în jurul orelor 7.00, Angelica Daraban a plecat de la domiciliu către casa părintească din Săbăoani, folosind ca mijloc de transport trenul.

La data dispariţiei, femeia era îmbrăcată astfel: capul acoperit cu o bască neagră, haină din material textil de culoare neagră prevăzută cu fermoar, pulover de culoare închisă cu guler înalt, pantaloni din stofă de culoare neagră, cizme din piele cu fermoar de culoare neagră.

Semnalmente: înălţime 1,65 metri, greutatea de aproximativ 57 de kilograme, faţa ovală, ten alb, frunte verticală, ochi căprui, păr vopsit blond (grizonant), semne particulare: depigmentarea pielii în zona membrelor superioare.

„Femeia a fost căutată de poliţişti atât în municipiul Roman, în localitatea Săbăoani, precum și în locurile frecventate de aceasta, însă nu a fost găsită până în prezent. Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea femeii căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112!”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț.

 

 

 

 

COMENTARII

WORDPRESS: 0